Monday, 29 August 2016

ZIRO TO HERO


Anda ingin menjana pendapatan MINIMUM RM1500 !! keatas sebulan??. Kami akan bantu dari anda ZERO to HERO.
.
Saya mencari 25 orang untuk jadi AGEN/PENGEDAR untuk kawasan sekitar anda.
.
Sejak produk kami tersiar di TV3, Surat Khabar, Media Sosial & di corong radio Suria FM Setakat ni dah lebih 100,000 unit sudah terjual secara retail sahaja.
.
Bagi yang ingin mencari dan menambah pendapatan sangatlah digalakkan kerana..
.
☑ Produk 100% buatan Malaysia
☑ Bleh merawat pelbagai masalah kesihatan
☑ Mudah dijual kerana harga berpatutan dan semua golongan mengalami masalah kesihatan boleh guna.
☑ Banyak testimoni berjaya
.
Kelebihan Produk kami.
===================
☑ Produk Berkualiti
Kualiti produk adalah keutamaan kami untuk menjamin kepuasan pelanggan.
☑ Diluluskan KKM
Produk telah diluluskan oleh jabatan kesihatan Malaysia (KKM).
☑ Dijaminn halal
☑ Bantuan & Sokongan
Kami menyediakan bantuan dan konsultasi percuma kepada setiap pelanggan.
.
Jangan lepaskan peluang ini , anda mungkin orang pertama di kawasan anda. Sebelum terlepas pada orang lain sila ambil tindakan segera sebelum terlambat sebelum fenomena ini viralll. Jadi bagaimana ??
.
Berminat untuk menjadi 25 pengedar untuk team saya? sila komen
.
" AGEN MIN KAFFE "
.
........atau
.
Whatsapp "Agen Min Kaffe" ke 0125844441
Whatsapp "Agen Min Kaffe" ke 0125844441
Whatsapp "Agen Min Kaffe" ke 0125844441

Sunday, 14 August 2016

ANDA ADA MASALAH SARAF??

RAWATAN ALTERNATIF.....LAPIK TILAM AJAIB....HANYA LAPIK TIDUR ATAU JADIKAN SELIMUT
Banyak rupanya perbezaan bila tidak guna BVSM ni serious!!!
* Tidur asyik terjaga kadang 2 ke 3 kali
* Bangun mesti kepala pening
* Badan mula lenggong sebab terjaga sepanjang malam
* Tidur tak cukup

Pernah alaminya???
Dengan BVSM semua ini takkan berlaku malah kalau budak2 pun kurang demam...ini yang saya alami sekarang...kalau balik kg atau berjalan BVSM memang tak lekang dari genggaman.

Rugi kalau tak share product baguskan!!! sebab kita sama2 nak jaga family kita agar mereka sihat.....

>>>Adakah anda hadapi masalah ini:

1. Gangguan tidur sepanjang malam
2. Insomnia yang kronik
3. sakit 1001 macam sakit
4. Tak suka makan ubat
5. Diabetis sudah insulin lebih 1 kali sehari
6. Pernah berhajat dan buat servey harga
7. Letih dan lesu sepanjang hari
8. Stress di rumah dan tempat kerja
9.Masalah rumahtangga tak bahagia seperti dulu
10.tidak boleh berpisah dengan handphone.

Jom cuba rawatan alternatif untuk kesihatan optimum dengan BioVelocity Sleep Mate

* TIDAK menggunakan Elektrik..
* TIDAK menggunakan Bateri..
* TIDAK menggunakan Magnet..

100% menggunakan Cahaya Tulen Matahari Waktu Dhuha

>> Boleh digunakan sebagai ALAS CADAR..
>> Boleh dijadikan SELIMUT..
>> Boleh dijadikan BANTAL..
>> Berukuran QUEEN SIZE..

----->>> FUNGSI BIO VELOCITY SLEEP MATE

> Menggalakkan peredaran darah
> Memperkuatkan fungsi jantung
> Meningkatkan kadar kandungan oksigen dlm darah.
> Mengaktifksn fungsi2 sel
> Meningkatkan keupayaan penyembuhan sel
> Meningkatkan kadar metabolisme
> Menguatkan sistem imunisasi
> Meningkatkan aura tubuh dan kecergasan manusia.
> Melegakan kepenatan, merasa lebih bersemangat dan bertenaga.
> Menstabilkan emosi dan mengurangkan stress.
> Membantu mengurangkan kelesuan dan kemurungan.
> Membantu mengurangkan kesan radiasi dan penyakit2 bawaan komputer.

---->>> Siapa yg memerlukannya?

* Yang masih sihat untuk mengekalkan tahap kesihatan.
* Yang sdg sakit untuk mengurangkan tahap kesakitan.
* Yang muda mahupun yang sudah berusia.
* Yang baru lahir, bayi dan kanak2.
* Sesuai untuk Semua peringkat umur lelaki mahupun wanita.

“CEGAH SEBELUM SAKIT, RAWAT SEBELUM PARAH”.
KINI SEMUA MAMPU MILIKI DAN RASAI DUNIA KEHEBATAN TILAM BIO VELOCITY SLEEP MATE!

PM / sms / Whatsapp liyana 012-5844441 tuk tempahan / Demo produk @ sebarang pertanyaan..